Preguntes més freqüents

1 Què és Yuge?

Yuge és una aplicació pel mòbil que serveix per descobrir les millors botigues locals de Barcelona. Amb Yuge, ara pots descobrir totes les botigues úniques, boutiques i galeries de disseny local, articles fets a mà, obres d’art i molt més.

2 On pots fer servir Yuge?

A principis d’aquest 2016, hem donat a conèixer Yuge a Barcelona. Descarrega’t la app ara i descobreix tots els racons secrets de la ciutat. Si ets un turista i penses en viatjar a Barcelona, fes-li una ullada a la app per conèixer les botigues de comerç local de Barcelona.

3 Quantes botigues formen part de Yuge?

Ja formen part de Yuge més de 600 botigues situades al centre de Barcelona. Cada barri té moltes botigues per descobrir. Per exemple, el barri Gòtic, l’ Eixample, el Born, la Barceloneta, el barri de Gràcia, el Raval o Sarrià. Cada barri té un estil particular i botigues especials. Yuge, és la teva guia personal pel què fa a les botigues que pots trobar dins de la ciutat.

4 Què significa la paraula Yuge?

Yuge és una paraula de l’argot de Nova York i prové de “ huge”, que vol dir “gran”. Volem crear un gran impacte a les botigues petites.

5 S’ha de pagar per descarregar-se l’app de Yuge?

No s’ha de pagar, l’app és totalment gratuïta. Pots descarregar-la al Google Play o a l’Apple Store. També pots visitar Yuge mitjançant la pàgina web.

6 A quins dispositius funciona Yuge?

Yuge és una plataforma mòbil que funciona a Android i iPhone. Està disponible, com hem dit també, a la pàgina web. La pàgina web és adaptable per qualsevol tipus de dispositiu. Si vols l’experiència completa, t’aconsellem, però, que et descarreguis l’app pel telèfon mòbil.

7 Tinc que crear un perfil per utilitzar Yuge?

No, oblida’t de contrasenyes, noms d’usuari i perfils públics. Per accedir-hi, només fa falta el número de telèfon i ja pot entrar-hi per descobrir tot el que hi ha.

8 Com puc utilitzar l’aplicació?

La nostra aplicació està creada pensant en que puguis veure totes les botigues locals des del sofà de casa o quan estàs comprant per la ciutat. A més a més, el mapa ho facilita. Tot el que necessites està a les teves mans. Descobreix totes les botigues o deixa que el nostre sistema intel·ligent et recomani productes ajustats pel teu interès.

9 I si només estic interessat/da en una botiga que tinguin un producte específic ?

La primera secció de l’aplicació t’ensenya llistes amb totes les botigues per categories. Pots veure totes les categories o veure alguna botiga en particular. Al seleccionar la foto de la portada d’una botiga, et dóna la seva visió general. Hi trobaràs també molts productes més i informació addicional.

10 Com puc guardar les botigues i els productes que m’agraden ?

Quan estàs al perfil d’una botiga que t’interessa, pots afegir-la a la teva llista de botigues preferides prement el cor que pots trobar a dalt a mà dreta. Totes les teves botigues preferides s’afegiran a la secció “ Jo” que es troba a la segona pestanya de l’aplicació. En aquesta secció, veuràs els productes preferits. Per afegir un producte preferit, el que has de fer és prémer l’estrella que es troba a la imatge del producte.

11 M’encanten les sorpreses. Ofereix l’aplicació una experiència semblant?

I tant que sí! La tercera pestanya de l’aplicació et portarà a la secció “ sorpresa”, on un sistema intel·ligent et suggerirà els productes que s’ajustaran més als teus interessos. Llavors, s’ha de moure cap a l’esquerre si no t’agrada el producte o bé cap a la dreta per afegir-ho a la teva llista de preferits. Pots personalitzar i seleccionar categories a l’app prement el botó que es troba dalt a la dreta.

12 Com trobo la ubicació d’una botiga?

A la quarta pestanya de l’aplicació es troba el mapa. El mapa s’ajusta a la teva ubicació. També pots escollir una localització diferent on apareixeran totes les botigues al teu voltant. Juga amb el mapa i descobreix totes les botigues del barri que vulguis. Prem la foto de portada de la botiga i coneix tots els seus productes, la seva descripció i molt més.

13 Com sap Yuge quines són les botigues i productes que estan a prop meu?

Yuge utilitza la teva ubicació del GPS per saber quines botigues es troben a prop teu. Recorda que has de tenir la teva ubicació actualitzada per obtenir el millor servei. Si el mapa no funciona, és probable que el servei de localització estigui desactivat. Comprova-ho en als paràmetres del telèfon i activa el teu GPS.

14 Perquè Yuge?

Hem creat Yuge per recolzar el comerç local que té dificultats per competir amb les grans cadenes comercials. Les petites empreses no tenen el mateix pressupost i es veuen obligades a marxar del centre històric de la ciutat. Creiem que els petits negocis formen una part fonamental de la ciutat per diferents motius: la seva particularitat, l’energia, la seva cultura i la seva identitat. La seva desaparició seria un canvi irreversible a la ciutat. Per aquesta raó, vam crear la plataforma Yuge, per intentar donar a conèixer més aquests petits negocis.

15 Com puc aconseguir ( rebre ) un adhesiu de Yuge?

Si vols un adhesiu de Yuge envia’ns un correu electrònic a: sticker@goyuge.com i te’n enviarem per a tu i pels teus amics.