Usein Kysytyt Kysymykset

1 Mikä on Yuge?

Yuge on hyvä ja helppo tapa löytää juuri sinulle sopivia kauppoja kaupungissasi.

2 Missä voin käyttää Yugea?

Tämän vuoden alussa Yuge lanseerattiin Barcelonan metropolissa. Tällä hetkellä Yuge on saatavissa vain siellä. Jos et ole vielä Barcelonassa, mutta suunnittelet matkaa sinne, voit tietenkin aloittaa sovelluksen käyttämisen jo nyt, jotta tiedät mihin mennä kun pääset perille.

3 Kuinka monta kauppaa Yuge sisältää?

Tällä hetkellä yli 500 kauppaa Barcelonan keskustassa ovat osa Yuge-foorumia. Tämä suuri luku mahdollistaa sen, että kaupungin jokaisessa osassa on mahdollista tehdä paljon erilaisia löytöjä.

4 Mitä Yuge nimi tarkoittaa?

Yuge on New Yorkin slangiversio sanasta huge, mikä tarkoittaa suurta. Me haluamme vaikuttaa suuresti pienien kauppojen toimintaan.

5 Tarvitseeko minun maksaa Yugesta?

Ei tarvitse. Yuge on ilmainen sovellus, mutta soittaessasi tuotteen myyjälle operaattorisi saattaa veloittaa normaalin puhelun verran.

6 Millä laitteilla Yuge toimii?

Yuge on mobiilifoorumi - mobiilisovellus - joka toimii sekä Android, että iPhone laitteissa. Yuge toimii myös verkossa.

7 Täytyykö minun perustaa profiili, jotta pystyn käyttämään Yugea?

Unohda salasanat, sisäänkirjautumiset ja julkiset profiilit. Voit rekisteröityä Yugeen suoraan pelkällä puhelinnumerollasi ja olet valmis rokkaamaan.

8 Kuinka pystyn muokkaamaan Yugea vastaamaan omia tarpeitani?

Sovelluksen lataamisen jälkeen voit säätää Yugen tuotesyötteen juuri haluamallasi tavalla. Meillä on useita eri tuotekategorioita, joilla pystyt muokkaamaan feedisi juuri haluamallasi tavalla. Löytääksesi katergoriat paina "Valikko" kuvakkeesta näytön vasemmassa yläkulmassa.

9 Miten Yuge tietää mitkä tuotteet sopivat minulle?

Yuge käyttää sijaintiasi ymmärtääkseen mitä tuotteita lähistölläsi myydään. Muistathan käyttää ajantasalla olevaa GPS-signaalia saavuttaaksesi parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

10 Kuinka löydän kauppaan, joka myy tuotetta josta pidän?

Napauttamalla tuotteen kuvasta josta pidät pääset suoraan kaupan sivulle. Sieltä pääset tutustumaan kaupan muihinkin tuotteisiin.

11 Voinko listata tuotteita suosikkeihin?

Kyllä, painamalla vihreää tähteä oikeassa näytön alakulmassa tai yksinkertaisesti pyyhkäisemällä tuotteen oikealle. Tuotteet menevät suoraan "Suosikkini" -listallesi, jonka löydät valikosta.

12 Kuinka löydän kaupan?

Kaupan tiedoista voit avata kohdan "Kartta". Paina kohtaa "Reitti" löytääksesi nopeimman tavan haluamasi kaupan luo.

13 Kuinka voin ottaa yhteyttä kauppaan?

Paina "Soita" nappia ja sinut yhdistetään suoraan haluamaasi kauppaan. Huomiothan, että operaattorisi saattaa laskuttaa sinulta normaalin puhelun verran.

14 Kuinka voin palata tuotteeseen, jonka jo ohitin?

Pyyhkäisemällä liian nopeaan tahtiin saatat ohittaa jotain mielenkiintoista. Älä kuitenkaan huoli, me olemme ottaneet käyttöön ison sinisen Palaa -painikkeen, joka vie sinut takaisin edelliseen tuotteeseen.

15 Voinko raportoida sopimattoman tuotteen?

Kyllä voit. Sopimattoman kuvan voi raportoida painamalla painiketta sen alapuolelta.

16 Miksi Yuge?

Me haluamme auttaa pienien kauppojen liiketoimintaa. Pienillä kaupoilla on vaikeuksia kilpailla isojen kauppaketjujen kanssa, jotka yksi kerrallaan työntävät yksityisyrittäjät pois toiminnasta. Me uskomme, että pienet kaupat, jotka useassa tapauksessa ovat olleet toiminnassa jo vuosikymmeniä, ovat osa kaupungin luonnetta, energiaa ja identiteettiä. Me haluamme säilyttää tämän.

17 Kuka on luonut Yugen?

Yugen on luonut kaksi kaverusta Amsterdamista, Gilles ja Menno. He halusivat tuoda markkinoille uuden, yksinkertaisen ja nopean tavan myydä tai ostaa käytettyjä tuotteita. Näin Yuge sai alkunsa. Tällä hetkellä myös monet muut ihmiset auttavat tekemään Yugesta apuvälineen yhä useammassa maassa.

18 Miten voin saada Yuge-tarran?

Näytä tukesi Yuge -tarralla! Voit lähettää meille meiliä osoitteeseen sticker@goyuge.com ja me lähetämme sinulle ja ystävillesi tarrat.