Veelgestelde vragen

1 Wat is Yuge?

Yuge is de app om producten van local shops en galleries te ontdekken met Augmented Reality.

2 Why Yuge?

Een nieuwe bank in je kamer, of een schilderij aan de muur. Het is best moeilijk om in te schatten hoe een product thuis zal staan. Onze app maakt dit nu een stuk makkelijker. Met de nieuwste Augmented Reality technieken kun je het product eerst thuis projecteren en "uitproberen" voordat je het koopt.

3 Hoe gebruik ik Yuge?

Selecteer een shop en open de AR camera. Onderin zie je een lijst met alle producten waaruit je kunt kiezen. Kies een product en de AR software zal deze op een vlak in de ruimte plaatsen.

4 Waar kan ik Yuge gebruiken?

In 2016 is Yuge als eerste gelanceerd in Barcelona. In de eerste 3 maanden hebben we 600 winkels aangesloten. In 2017 kwam daar als eerste Amsterdam bij en in 2018 Londen, Berlijn en Parijs. Dit jaar 2019 gaan we ook live in San Francisco en New York!

5 Moet ik betalen voor Yuge?

Nope, Yuge is gratis. Als gebruiker hoef je niet te betalen om de App te gebruiken.

6 Op welke phones werkt Yuge?

Yuge is beschikbaar op alle iPhone en Android toestellen die de laatste software van Apple hebben geïnstalleerd. We hebben sinds kort ook een hele mooie nieuwe app voor op de AR glasses van Vuzix Blade.

7 Moet ik een profiel creëren?

Je kunt zonder profiel eerst de AR camera proberen. Ben je helemaal enthausiast en wil je full access dan kun je je ook registreren.

8 Hoe krijg ik snel een overzicht van alle winkels?

Op de main interface kun je tussen steden en categorieën kiezen. Ben je in de stad dan hebben we ook een landkaart waarop je de precieze locatie van de shop kunt zien.

9 Hoe bewaar ik winkels en producten?

Selecteer het hartje op de profielfoto om een winkel te favoriseren. Deze wordt dan toegevoegd aan jouw lijst met favorieten. Daar tonen we trouwens ook jouw favoriete producten en de fotos die je zelf hebt gemaakt.

10 Hoe vind ik een winkel op de kaart?

Op de Map vind je een compleet overzicht van alle winkels in de stad. Tip: houd je vinger vast op een profielfoto en dan zie je een animatie van alle producten.

11 Wat betekent de naam Yuge?

Yuge is New York slang voor het Amerikaanse woord "Huge", wat uiteraard “groots” betekent. Yuge will hét grote verschil maken voor de kleine winkelier. Plus we vonden het gewoon een gave naam:)