** Na het overweldigende succes van Yuge in Barcelona met meer dan 600 winkels in het eerste jaar is Yuge nu ook LIVE in AMSTERDAM**

WAT IS YUGE?

Yuge is een mobiel App om de leukste leukste winkels, galerieën, boetiekjes, vintage, concept, pop-up stores en andere hotspots te vinden in Barcelona en nu óók in AMSTERDAM. Yuge biedt een curated lijst aan van meer dan 600 winkels inBarcelona en nu al meer dan 75 zaken in Amsterdam.

WAAROM YUGE?

De onafhankelijke winkelier heeft het steeds moeilijker om de concurrentie aan te gaan met grote merken en winkelketens met een veel groter budget. Een voor een worden kleine winkeltjes uit de binnenstad weggedrukt terwijl deze zaken daar in veel gevallen al generaties lang zaten en onderdeel uitmaken van het karakter, charme en identiteit van een stad.

We geloven dat lokale winkels een fundamentele rol hebben in het character, de charme en de identiteit van een stad. Als deze bijzondere winkels een voor een zouden verdwijnen dan verliest een stad voorgoed haar unieke karakter, en wij geloven dat dit ook meteen onherstelbaar is. Yuge wil daarom haar bijdrage leveren en een rol spelen in het behoud van de historische binnenstad. Zodat wij niet de laatsten zijn die nog een beetje chill kunnen shoppen, en de generatie na ons niet de eerste is die alleen nog maar bij winkelketens naar binnen kunnen.

HOTSPOTS VAN BARCELONA & AMSTERDAM

Vind alle bijzondere winkels in Amsterdam & Barcelona nu met Yuge. Meer dan 600 hotspots in de binnenstad van Barcelona zijn op dit moment aangesloten op Yuge, en nu dus ook in Amsterdam.

HOE WERKT HET?

Alles in overzichtelijke lijsten en met een druk op de knop te vinden op onze dynamische landkaart. En een suggestie tool die slimmer wordt naarmate je ‘m meer gebruikt. Dus blijf swipen en laat je inspireren door twee van de mooiste steden van Europa.

EENVOUDIGE REGISTRATIE:

Registreer makkelijk met je telefoonnummer. Super simpel en super veilig. Geen onnodige paswoorden en geen logins. Je kunt meteen aan de slag.

GRATIS:

Yuge is GRATIS. Download Yuge vandaag en ontdek het beste van Amsterdam of Barcelona. Of beiden :-)

Have Fun!

Het Yuge Team